Sportovní svátek

Ve středu 14.5.2014 proběhl poslední závod letošních letních her 4x4 Prahy 4 na stadionu Děkanka, tentokrát místo tradiční lehké atletiky jako závod OVOV (Odznak všestrannosti olympijských vítězů), a to v podobě šestiboje: kliky, přeskoky přes švihadlo, driblink , běh 60 m, odhod medicinbalem vzad a trojskok z místa. Naši závodníci, družstva i jednotlivci si vedli při tomto náročném závodu velmi dobře, některé jejich výkony patřily mezi ty nejlepší. Celkově naše družstvo získalo 2. místo za ZŠ Křesomyslova a cesta k celkovému vítězství byla otevřena. K velké radosti všech naše škola již potřetí zvítězila, a to s velkým bodovým náskokem a velký putovní pohár nám již zůstal natrvalo.

Družstvo tvořili: Kotková, Koberová, Kerbachová,Bumbalová, , Richter, Komárek, Šašek, Tran

Jednotlivci: Nosková, Štěpánková, Rezková, Kober,  Svoboda, Metz, Švábíková, Dvořák, Pivrnec.

 

Celkové vyhodnocení Letních her 4x4 proběhlo za přítomnosti starosty, zastupitelů, ředitelů zúčastněných škol a známých olympioniků - po skončení závodu na Děkance.

Velký dík patří nejenom závodníkům za vynikající výkony, ale i všem sportovcům, kteří se v průběhu 2 měsíců těchto závodů zúčastnili.

Na celkovém vítězství naší školy se výrazně zasloužil p. uč. Medřický svým nasazením i všichni pedagogové, kteří se podíleli na přípravě, výběru a doprovodu žáků. Podporou bylo i vedení školy.

 

Celkové pořadí škol na Letních hrách 4x4 Prahy 4:

1. ZŠ s RVJ a s RVTV (Jitřní + Filosofská)             168 bodů

2. ZŠ Jílovská                                                    140,5 bodů

3. ZŠ Jižní                                                           140 bodů

 

Eliška Lišková