Streetball-mania základních škol Prahy 4

První ročník Streetball-manie základních škol proběhl v úterý 10.6.204 na výbornou. Téměř 200 aktivních hráčů a hráček strávilo horké letní dopoledne na hřištích, které ve sportovním areálu Jitřní připravila naše škola, DDM Prahy 4 - Hobby Centrum 4 a Česká streetballová federace. Celkem se turnaje zúčastnilo devět základních škol nejen z Prahy 4. Součástí turnaje byl i doprovodný program, který byl příjemným zpestřením jak pro hráče samotné, tak pro jejich doprovod a fanoušky.

 

Organizační tým Streetball-mania tímto děkuje všem partnerům, kteří se podíleli na přípravě turnaje - městské části Praha 4, DDM Praha 4 – Hobby Centrum Praha 4, ZŠ s RVJ a s RVTV. Současně chceme poděkovat všem hráčům a hráčkám za skvělý přístup k turnaji. Celý turnaj proběhl i přes extrémní horko bez komplikací, konfliktů a zranění a měl navíc i dobrou sportovní úroveň.

 

Více si o turnaji můžete přečíst přímo na stránkách www.streetball-mania.czhttps://www.streetball-mania.cz/index.php?call=novinky&idc=530, kde je k vidění i fotogalerie z turnaje.