Úspěchy našich atletů na Přeboru Prahy (+foto)

Velice úspěšně pro náš Školní sportovní klub skončil Přebor Prahy v hale mladšího žactva.

Nejlépe vedlo Jakubu Karafiátovi, který suverénně vyhrál skok vysoký v novém osobním rekordu 147 cm a přidal ještě druhé místo ve vrhu koulí, taktéž osobním rekordem 10,44 m.

Tři medaile získal Adam Pekárek. V jeho netradiční disciplíně - ve vrhu koulí - si vybojoval 3. místo, ve sprintu na 60 m posunul svoje letošní maximum časem 8,42 s a získal stříbrnou medaili.

Stejně úspěšná byla Amálie Švábíková, která ve skoku vysokém i v běhu na 60 m př. vybojovala stříbrnou medaili. Další stříbro přidali ještě Karla Fouani ve vrhu koulí a ve skoku vysokém i Vojta Říha. Blízko ke zlatu měl v běhu na 60 m př. i Martin Dvořák, ale nakonec se musel sklonit před uměním jednoho soupeře a doběhl si pro stříbro. Zlatý hřeb nasadila všemu smíšená štafeta na 4 x 200 m, která ve složení A. Pekárek, M. Dvořák, A. Švábíková a A. Čermáková korunovala jeden z nejúspěšnějších Přeborů Prahy v historii ziskem zlaté medaile. Všichni medailisté si také zajistili nominaci na meziměstské utkání Praha-Brno, které se uskuteční v neděli 11.3.2012.

Pochvalu si zaslouží všichni, kteří nás reprezentovali a závodů se zúčastnili.

 

Kompletní výsledkovou listinu naleznete v samostatném odkazu na našich stránkách: "Sport na Jitřní / Výsledky závodů" [přímý odkaz >>>].